header-foto

Coronamaatregelen

Gisteravond heeft onze minister president een strengere lockdown afgekondigd. Hierdoor moeten helaas een hoop winkels en bedrijven haar deuren sluiten. Ook bij HAN SENECA zal niet alles meer mogelijk zijn. Lees daar hieronder meer over.

Sinds vanacht is de strengere lockdown ingegaan die gisteravond is afgekondigd. Deze lockdown duurt tot in ieder geval dinsdag 19 januari 2021. Op 12 januari 2021 zal er door de overheid een persconverentie gegeven worden en wordt er besloten over de periode na 19 januari. Tot die tijd zullen een aantal faciliteiten van HAN SENECA gesloten zijn.

Het kan zijn dat er later wijzigingen aan de maatregelen worden gedaan. Dit bericht zal daarop worden aangepast.

Fitness

Het sporten is vanaf vandaag helaas niet meer mogelijk. Alle groepslessen en het vrij sporten in onze gym kan tot in ieder geval 19 januari 2021 niet.

Probeer voldoende te blijven bewegen! Maak een wandeling, loop hard, fiets een stukje of doe een thuis work-out.

Kijk eventueel de leerzame filmpjes van onze instructeur Marc nog eens door. Deze zijn gemaakt in de lente van 2020 (je kunt de oefeningen natuurlijk ook binnen doen). 

 

Sportmedisch adviescentrum

Over het sportmedisch adviescentrum wordt vandaag besloten of deze open blijft. Keuringen die al gepland staan blijven voorlopig staan.

Zodra er meer bekend is, wordt dit bericht aangepast met de laatste informatie. 

Cursussen en opleidingen bij HAN SENECA

Cursussen die gepland stonden gaan fysiek niet door. Je krijgt individueel nog bericht over vervolg van de opleiding. dat wil zeggen of deze in een andere vorm (digitaal) doorgaat of dat de opleiding uitgesteld wordt. 

Paramedisch

Paramedische beroepen mogen wel nog uitgevoerd worden. Dat betekent dat je bij HAN SENECA nog wel terecht kunt voor fysiotherapie, logopedie, diëtetiek en ergotherapie (bijvoorbeeld voor een digitaal werkplekonderzoek).

Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen of maak direct een afspraak via seneca@han.nl

 

Het kan zijn dat het management van de HAN beslist dat er gebouwen gesloten worden of dat bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan. Houd hier rekening mee. Dat kan ook effect hebben op de dienstverlening van HAN SENECA en op eventueel een afspraak die je bij ons hebt.

Afspraak maken