header-foto

Coronavirus

Hier leest u alles over de maatregelen die wij nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Tot en met 28 april staken wij alle activiteiten bij HAN SENECA.

Update van 31 maart: De sluiting is verlengd tot en met 28 april 2020. Tot dan staakt HAN SENECA haar diensten.

Hopelijk kunnen we u daarna weer in goede gezondheid verwelkomen.

Update van 15 maart: De sluiting is met een week verlengd tot en met 6 april 2020.

Bericht van 13 maart: HAN SENECA is onderdeel van de HAN University of Applied Sciences. De HAN volgt de adviezen van het RIVM, de GGD en de WHO. Hierop is besloten om alle activiteiten tot en met 31 maart te annuleren. Dit betekent dat alle sport medische onderzoeken (keuringen) en cursussen & trainingen voorlopig niet doorgaan. Ook onze fitness zal vanaf vandaag tot in ieder geval 31 maart gesloten zijn.

Verdere informatie over nieuwe data en het inhalen van cursusdagen wordt gecommuniceerd zodra er meer bekend is over de ontwikkelingen van het virus. Wij adviseren u om de adviezen van het RIVM te raadplegen en in acht te nemen. De maatregelen die de HAN neemt kunt u volgen via een speciale webpagina van de HAN.

Wij proberen u vanuit HAN SENECA via al onze kanalen op de hoogte te houden. Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en berichtgeving rondom het coronavirus.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Daar wij niet telefonisch bereikbaar zijn verzoeken wij u dit via de mail te doen op seneca@han.nl.

Afspraak maken