header-foto

De fitste medewerker van de HAN is gevonden!

De Fit Challenge is ten einde! Wat een strijd. Lange tijd domineerden de vrouwen de top van de ranglijst, maar ere wie ere toekomt...

Twee weken lang hebben we gezien hoe diep mensen kunnen gaan. Daaruit ontstond groot ontzag voor allen die meededen. Want om 1000 meter voluit te roeien en daarna bijvoorbeeld 30 keer 40 kilogram te bankdrukken, 30 keer 40 kilogram barbell rows te maken en 30 keer te zitten en staan met 20 kilogram extra belasting is niet mis. Als toetje mocht men ook nog drie zogenaamde fitvragen beantwoorden.

Dit alles moest zo snel mogelijk, want het was immers een…Challenge. Er is gevloekt en gescholden, sommigen lagen minuten lang uit te hijgen op de grond en anderen zweerden nooit meer mee te doen met een challenge. Maar uiteindelijk is er vooral veel gelachen en was er bij de meesten een enorm gevoel van voldoening over het verleggen van ieders fysieke grenzen.

Dat betekent dat we in het voorjaar zeker weer een nieuwe challenge organiseren. Dus graag zien we alle deelnemers en anderen dan meedoen. En wie weet zal de organisator deze keer iets milder zijn in de uitdaging dan de vorige edities.

Fit Challenge

De uitslag

Mike Hurkx is de winnaar. Gefeliciteerd!

Samen met de anderen uit de top 5 mag hij vanaf volgende week een prijsje ophalen.

1. Mike Hurkx
2. Karlijn Edink
3. Freek Albers
4. Linda Heldoorn
5. Ruth Hertog.

Het was indrukwekkend om te zien hoe alle deelnemers zeer diep gingen om hun fitheid te testen en tonen.

Tot de volgende challenge!

Fit Challenge
Afspraak maken