header-foto

Giro di SENECA eindstand

Wat een spanning. Het was afzien voor iedereen! Maar het is voorbij... Bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Het eindklassement: de beste klimmers en klimsters.

Eindklassement

Hieronder lees je wie de beste klimsters en klimmers waren tijdens de Giro di SENECA challenge.

Vrouwen

1. Cindy van der Avoort 3,31 (kcal/kg)

2. Charissa Koetsier 3,01

3. Mariėtte van Wel 2,81

Charissa deed op woensdag voor de Hemelvaart nog haar uiterste best om Cindy te verslaan, maar ze kwam net tekort.

Mannen

1. Bram Mutsaers en Jasper van Houten! 3,53

3. Bart van der Wal 3,41

Bij de mannen ex aequo Bram en Jasper: hulde...

De organisator, Marc Kroes, scoorde 3,91, maar zijn score laten we buiten beschouwing. Hij heeft immers het evenement georganiseerd en stiekem veel geoefend.

Faculteit Techniek is winnaar

Wij hebben bijgehouden welke faculteit er het beste gefietst heeft. Daarbij komt de faculteit Techniek als beste naar voren! Jaja, de mannen en vrouwen van techniek verslaan GGM! Ook de FEM en Servicebedrijf hebben het zeer goed gedaan.

1. Faculteit Techniek (2,77)

2. GGM (2,51)

3. FEM (2,48)

4. SB (2,43)

5. SENECA (2,26)

6. Educatie (2,15)

Categorie boven de 60

Ook hebben we een categorie gemaakt voor de personen boven de 60 jaar. Daar hebben we bij zowel de mannen als de vrouwen een winnaar benoemd.

Bij de mannen op de eerste plaats: Peter Gilhaus 3,28 (kcal/kg)

En bij de vrouwen Niekje van de Lavoir 2,25 (kcal/kg)

Er komen nog prijzen aan. Daarover berichten we de winnaars persoonlijk.