header-foto

Gratis Health Check

Ben je ook wel eens benieuwd hoe gezond je bent of hoe goed jouw leefstijl nou echt is? HAN SENECA kan je hier inzicht in geven met de Health Check. Voor HAN medewerkers is deze een keer per jaar zelfs gratis!

Met de Health Check testen we door middel van een vragenlijst en enkele fysieke metingen jouw vitaliteit en gezondheid. De resultaten hiervan krijg je in een overzichtelijk rapport. Zo kom je er op een aantal thema's achter of je wel goed bezig bent of dat er nog wat verbeteringen te behalen vallen. In het rapport worden de resultaten getoond met een aantal adviezen om jouw gezondheid op peil te houden of direct aan de slag te gaan om dit te verbeteren.

  • Persoonlijk en anoniem
  • Een compleet inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit
  • Klaar in slechts 20 minuten

Gratis voor de HAN medewerker

De Health Check is sinds kort weer gratis als je bij de HAN werkt. Zo kun je een keer per jaar inzicht krijgen in jouw vitaliteit. De HAN geeft namelijk om de gezondheid van haar medewerkers. Hier hoort ook het eigen inzicht in de gezondheid en vitaliteit bij. De HAN of jouw leidinggevende krijgen geen inzicht in jouw gegevens, deze zijn alleen voor jou bestemd.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een Health Check? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar seneca@han.nl. We ontvangen graag jouw naam, geslacht en geboortedatum. Vermeld ook even of je werkzaam bent bij de HAN.

Stuur ons ook gerust een email als je meer informatie wilt over de Health Check.

Afspraak maken