header-foto

HAN SENECA Fit Challenge

Volgende week starten het Transferpunt Sport en HAN SENECA met een uitdagende challenge! Tijdens de challenge gaan we op zoek naar de fitste medewerker van de HAN! Op drie onderdelen laat jij zien wat je kunt.

Op de onderdelen cardio, kracht en kennis laat jij zien wat je kunt! Het is de bedoeling dat je eerst 1000 meter gaat roeien, waarna je drie krachtoefeningen doet. Dit probeer je zo snel moegelijk te voltooien! Op het einde krijg je nog drie kennisvragen op gebied van sport, leefstijl en gezondheid. Beantwoord jij deze vragen goed, dan gaan er nog secondes van jouw eindtijd af. Zet jij de beste tijd neer?

Stichting Edukans

Naast de challenge zamelen we ook geld in voor Stihting Edukans onder het motto Een kind dat leert, is een kind met kansen.

Wereldwijd gaan 258 miljoen kinderen & jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs en daar werken wij aan mee! Na de challenge wordt je gevraagd een donatie te doen voor dit goede doel. De challenge doe je dus niet alleen voor jezelf!

Meedoen!

Meedoen kan van 13 t/m 27 januari. Op doordeweekse dagen kun je je inschrijven tussen 9.00 en 21.00 uur. Elk half uur kan er een fit challenge starten, maar je bent er ongeveer een kwartier mee bezig.

Meld je nu alvast aan via marc.kroes@han.nl