header-foto

HAN SENECA verwelkomt Marc als nieuwe fitnessmanager

Deze maand is Marc Kroes begonnen als de nieuwe fitnessmanager bij HAN SENECA. Hieronder stelt hij zichzelf al even kort voor. Wil je meer over hem te weten komen? Kom dan even langs in de fitness voor een praatje.

Tien jaar heb ik met hart en ziel gewerkt bij My Healthclub op de Marie Curiestraat in Nijmegen. Nu maak ik de sprong naar SENECA. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Met veel SENECA leden heb ik al kennisgemaakt. Als ik je nog niet heb gesproken, dan hoop ik dat dat binnenkort gebeurt. Aan de nieuwe leden: iedereen is welkom!

Mijn uitdaging bij SENECA ligt wat mij betreft in het behouden van dat wat goed is: een prettige sfeer, kundige en aardige mensen, brede mogelijkheden. Hopelijk kan ik bijdragen aan het verder ontwikkelen van het fitnesscentrum naar uitstekende begeleiding en zeer goede trainingsfaciliteiten.

In mijn vrije tijd geniet ik met volle teugen van mijn 8 maanden oude zoontje: wat een heerlijke verwondering. Ik leef me uit in wielrennen en krachtraining en ik houd ervan om me te verdiepen in achtergronden uit het nieuws. Zo zul je bij SENECA de komende tijd berichten tegenkomen uit de krant die een aspect van gezondheid belichten. Hopelijk zet ik je daarmee soms aan het denken.

In mijn optiek is gezondheid de belangrijkste waarde van training! En plezier natuurlijk, want: “fitness is best leuk”. Hopelijk kunnen we jou bij SENECA zo goed mogelijk begeleiden.

Sportieve groet en tot gauw,

Marc Kroes.

Afspraak maken