header-foto

Herfstvakantie 2020

Tijdens de herfstvakantie gelden er aangepaste openingstijden bij HAN SENECA. De fitness is zoals gebruikelijk dagelijks open, maar wel op aangepaste tijden. Het SMA is deze week alleen per mail te bereiken.

De herfstvakantie is dit jaar van 17 tot en met 23 oktober. Tijdens deze week gelden er aangepaste tijden bij HAN SENECA. De openingstijden van de fitness kun je in de onderstaande tabel vinden. Groeplessen komen deze week ter vervallen. Wel is er in het weekend op beide dagen een circuittraining (zie hieronder). Vanaf zaterdag 24 oktober gelden weer de reguliere openingstijden en vanaf maandag 26 oktober kun je weer deelnemen aan de groepslessen.

Het SMA is tijdens de herfstvakantie telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons wel altijd per mail bereiken, mocht je vragen hebben of bijvoorbeeld een sportmedisch onderzoek willen inplannen.

Heb je nog andere vragen? Mail ons gerust op seneca@han.nl.

Circuittraining

In de herfstvakantie gaan de groepslessen niet door. Wel bieden we enkele circuittrainingen aan. Zo is er op woensdagavond om 17.30 uur een training van ongeveer 30-45 minuten. Ook op zowel de zaterdag als de zondag is er volgende week een circuittraining. Deze training begint om 11.00 uur en zal ook 30-45 minuten duren.

Afspraak maken