header-foto

Hoe staat het er voor? Giro di SENECA

Morgen is voor veel medewerkers de laatste kans om nog een 15 minuten poging te doen en hun faculteit naar de top te fietsen. Tot nu toe hebben bijna 80 mensen afgezien op de fiets. Doe jij ook nog mee?

De tussenstand

Het klassement bij de dames is stevig opgeschud. Er is een duidelijk nieuwe leidster:

1. Cindy van der Avoort trapte 205 kcal en scoorde een klimgetal van maar liefst: 3,31. Daarmee staat ze 4de overall!
2. Karin van de Montfoort 2,64
3. Stephanie de Vries 2,57

Bij de heren gaat helaas de organisator nog aan de leiding:
1. Marc Kroes 284 kcal en 3,91 kcal/kg
2. Jasper van Houten (243 kcal) en Bram Mutsaers (239 kcal) 3,53

De strijd der faculteiten is ongemeen spannend! GGM en Techniek hebben beide een klimgetal van 2,58 en servicebedrijf volgt met 2,43. Voorlopig laatste is SENECA.... Wieweet wat er nog in de laatste dagen gaat gebeuren.

Doneer

Goed nieuws voor alle fietsers die nog geen donatie gedaan hebben (omdat ze vergeten waren contant geld mee te nemen 😉). Doneer nu via het bankrekeningnummer van SENECA!

Realiseer je dat je daarmee de aarde een klein beetje groener maakt. We planten een boom op de campus waarmee we de hoeveelheid co2 op aarde iets reduceren.

Doneer o.v.v. "332 Giro di SENECA" op NL50 INGB 0681711434

Kan ik nog mee doen?

Uiteraard! Tot en met zondag kan er nog gefiets worden. Kom zo snel mogelijk langs en maak een afspraak of stap gelijk op de fiets. Het kost je maximaal slechts 30 minuten.

Houd er wel rekening mee dat HAN SENECA morgen en overmorgen gesloten is i.v.m. hemelvaartsdag.