header-foto

Hoe verbeter je de inzetbaarheid, continuïteit en gezondheid binnen jouw organisatie?

Hoe kan jij bijdragen aan een gezonde organisatie en minder verzuim? Gezonde en vitale medewerkers hebben een positief effect op de inzetbaarheid, continuïteit en productiviteit binnen een bedrijf. Maar wat houdt dat precies in en hoe kan je er als manager voor zorgen dat je de gewenste effecten krijgt? Op onder andere die vragen krijg je een antwoord in de cursus Integraal Vitaliteitsmanagement.

In de basiscursus Integraal Vitaliteitsmanagement leer je de nieuwste technieken en inzichten voor het realiseren van een gezonde en vitale organisatie. De relatie tussen het succes van de organisatie en de vitaliteit van medewerkers staat centraal. Zowel op het werk als thuis. Als vitaliteitsmanager is het jouw taak om integraal vitaliteitsmanagement in te voeren als onderdeel van het strategisch beleid van een organisatie. Zo haal je meer uit de mensen. Als ‘Basis Adviseur Integraal Vitaliteitsmanagement’ zorg je zo voor een vitalere organisatie.

Health & Performance

Je leert op welke wijze je systematisch inzicht kunt krijgen in het prestatiegedrag en de vitaliteit van medewerkers en welke (beïnvloedbare) factoren daaraan ten grondslag liggen. Het Health & Performance model ligt daaraan ten grondslag.

Data cursus Vitaliteitsmanagement

De eerstvolgende cursus Integraal Vitaliteitsmanagement start op donderdag 21 september 2017. De overige cursusdata zijn 5 oktober, 2 november en 23 november. Een cursusdag duurt is van 10 tot 16 uur.

Afspraak maken