header-foto

Herken je dit...

Je neemt jezelf op maandagmorgen plechtig voor om lekker hard, maar vooral ontspannen te werken. Je laat je niet gek maken. Maandagmiddag om drie uur ben je al helemaal dol van alle vragen, telefoontjes, afspraken die uitlopen. Lunch gebruik je achter je PC of lopend van de ene naar de andere afspraak. Er is geen tijd om even tot rust te komen of een lunchwandeling te maken. De klant/student wacht niet!

Wat kun je daaraan doen?

Heb geduld met jezelf; sta even stil bij de verwachtingen die je denkt dat anderen van je hebben, of de verwachtingen die je over jezelf hebt. Wordt jezelf bewust van de effecten van stress en hoe je daar mee  om kunt gaan. Wat het effect van voeding op je stressniveau is. Leer hoe je jezelf tijdens je drukke werkdag even kort tussendoor tot rust kunt brengen met een paar eenvoudige oefeningen.

Kantooryoga

Vanaf volgende week start er op dinsdag weer een serie van 5 lessen.

Onderwerp Datum Locatie
In control/out of control: hoe je de controle terugpakt 26 maart Kapittelweg 33 C 1.64
Hoe je je intuïtie meer kunt gebruiken en waarom 2 april Kapittelweg 33 C 1.64
Waarom luisteren naar je lijf je een promotie oplevert 9 april Kapittelweg 33 C 1.64
Waarom ademhalen altijd een goed idee is (niet wat je denkt) 16 april Kapittelweg 33 D 3.05
Vijf gouden tips voor gezond eten zodat je minder piekert/tobt 23 april Laan van Scheut 10 F 1.79

Docente Nadja Pfister heeft zelf in de ICT gewerkt en herkent waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. De serie workshops loopt onder de naam KantoorYoga (Het Van Gedoe naar Geduld-programma), maar laat dat je niet afschrikken. Er is niets ingewikkelds aan de bewegingen die je leert en niets ‘zweverigs’ aan de theorie.

Aanmelden en meer informatie

De serie workshops is gratis voor HAN medewerkers. Je kunt je aanmelden bij yvonne.haenen@han.nl

Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze nieuwe serie, maar als er veel belangstelling is, organiseren we mogelijk nog een volgende serie.

Afspraak maken