header-foto

Leven lang ontwikkelen, hoe dan?

Hoe geef je een leven lang ontwikkelen vorm als professional, als organisatie en als opleiding? De afgelopen jaren hebben de deeltijdopleidingen in Zorg, Welzijn en Sport samen met vele partners uit het werkveld en tal van studenten gewerkt aan een beter opleidingsaanbod voor werkend lerenden. Wat al deze initiatieven delen is dat ze nieuwe samenwerkingsvormen creŽren, bestaande muren slechten en traditionele rolverdelingen fundamenteel veranderen.†

Graag delen wij samen met onze partners in de regio wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Ook gaan we met jullie in gesprek over hoe we samen de toekomst op het gebied van een leven lang ontwikkelen kunnen vormgeven.

Voor wie?

Voor werkveldpartners, docenten, HRM-medewerkers, opleidingsadviseurs, studenten en overige geÔnteresseerden.

Waarom dit event?

Hoe geef je Leven Lang Ontwikkelen vorm als professional, als organisatie en als opleiding? De afgelopen jaren heeft de HAN samen met vele partners uit het werkveld en tal van studenten gewerkt aan een beter opleidingsaanbod voor werkend lerenden. Wat al deze initiatieven delen is dat ze nieuwe samenwerkingsvormen creŽren, bestaande muren slechten en traditionele rolverdelingen fundamenteel veranderen.

Meer informatie en aanmelden

Alle informatie over dit evenement en de inhoud van de dag kun je lezen op deze website. Deelname aan het symposium is gratis.

Datum: 21 januari 2020
Tijd: 14.30 - 20.30 uur
Locatie: Kapittelweg 33, Nijmegen
Keynotes: Dr. Johan Pion, HAN-lector Herkennen en Ontwikkelen van Sporttalent en Ir. Aimťe Hoeve, senior onderzoeker bij HAN, Beroepsonderwijs & Leven Lang Leren.

Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.