header-foto

Training Mindfullness

John Lennon zei het al: “Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt”. Zou het niet heerlijk zijn om niet te piekeren over de toekomst of het verleden, maar helemaal in het ´nu´ te leven? Volg de training mindfulness!

Doel

Mindfulness betekent: aandacht schenken aan wat zich voordoet van moment tot moment zonder te oordelen. Het doel van de training is het ontwikkelen van een niet reactieve, milde en vriendelijke houding tegenover jezelf en anderen, je gevoelens, gedachten en lichamelijke sensaties.

Voor wie?

• Studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van aandacht in hun leven, in hun studie en werk
  • Studenten die last hebben van stress, faalangst, depressieve klachten, psychosomatische klachten, concentratieproblemen, eetstoornis, angststoornis, chronische pijnklachten of CVS
  • Of gemotiveerde studenten die gewoon zoeken naar een gezonde balans tussen werk-privé-studie en de verschillende rollen die ze vervullen in hun leven.

Waar en wanneer?

Vanaf 16 april elke dinsdagmiddag, 9 weken lang van 13.00 tot 15.30 uur.

Overige data:

• 23 april
  • 7,14,21, 28 mei
  • 4, 11 en 18 juni

Locatie HAN Nijmegen, Kapittelweg 33. Kosten: €75

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Ancilla.vanSteekelenburg@han.nl