header-foto

Training mindfulness voor HAN studenten

John Lennon zei het al: “Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt”. Zou het niet heerlijk zijn om niet te piekeren over de toekomst of het verleden, maar helemaal in het ´nu´ te leven? Volg de training mindfulness!

Mindfulness

Mindfulness betekent: aandacht schenken aan wat zich voordoet van moment tot moment zonder te oordelen. Een belangrijk onderdeel van mindfulness is hoe je effectief kunt omgaan met bijvoorbeeld stress, faalangst, perfectionisme, tentamenvrees etc.

Doel van de training is het ontwikkelen van een niet-reactieve, milde en vriendelijke houding tegen-over jezelf en anderen, je gevoelens, gedachten en lichamelijke sensaties.

Voor wie

• Studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van aandacht in hun leven, in hun studie en werk
• Studenten die last hebben van stress, faalangst, depressieve klachten, psychosomatische klachten, concentratieproblemen, eetstoornis, angststoornis, chronische pijnklachten of CVS
• Of studenten die gewoon zoeken naar een gezonde balans tussen werk-privé-studie en de verschil-lende rollen die ze vervullen in hun leven.

Voorwaarden

Een krachtige motivatie en inzet. Het volgen van alle bijeenkomsten en tijd vrij maken om 30 minuten per dag te oefenen.

Informatie

De kosten voor deze training bedragen 75 euro. De training wordt tijdens het studiejaar 2017-2018 elke periode één keer aangeboden.

De training wordt vanaf maandag 13 november 2017 9 weken lang aangeboden van 14.00 tot 16.30 uur ( de kerstvakantie uitgezonderd).

Data: 13, 20 ,27 november, 4, 11, 18 december, 8, 15, 22 januari 2018.

Lokaal: Gymzaal HAN Master gebouw, Groenewoudseweg 1
Trainer: Ancilla van Steekelenburg

Aanmelden

Aanmelden voor deze training kan door een mail te sturen naar Ancilla.vanSteekelenburg@han.nl

Afspraak maken