header-foto

Nieuw groepslesrooster

Doe in het nieuwe studiejaar weer mee met een van onze groeplessen! Kijk in ons rooster welke les er op welke dag en tijd draait. Er zijn enkele kleine wijzigingen en zelfs een nieuwe training!

Bij HAN SENECA Fitness kun je terecht voor spannende, dynamische groepslessen. Met de verschillende lessen kun je bouwen aan jouw conditie, kracht, lenigheid en coördinatie.

Doe bijvoorbeeld mee met yoga, de outdoor bootcamp of loop op maandag en/of woensdag mee tijdens de nieuwe hardlooptrainingen in het Heumensoord.

Vanaf vrijdag 30 augustus starten we weer met de bokszaktraining om 16.30 uur. De overige groepslessen starten vanaf 2 september.

Fitness

Wil je zelfstandig of begeleid aan de slag in de fitnesszaal? Vrij sporten met persoonlijke aandacht en begeleiding van onze fitnessinstructeurs is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast bieden wij ook voedingsadvies en trainingsschema’s op maat!

Geregeld organiseren wij ook challenges: We dagen je tijdens een mini evenement uit op het gebied van sport. Zo blijf je gemotiveerd en kun je meten hoe je er voor staat ten opzichte van jouw collega's.

Groepslessenrooster HAN SENECA

Nog geen lid van HAN SENECA?

Loop gerust even bij ons binnen om je aan te melden of stuur een e-mail naar seneca@han.nl

Ben je HAN medewerker? Meld je aan door dit formulier in te vullen.

Afspraak maken