header-foto

Nieuw jaar, nieuwe cursussen: blijf jij je ook doorontwikkelen?

Een nieuw jaar is een prima motivatie om te starten met een nieuwe cursus. Welke diverse cursussen vanuit HAN SENECA op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit passen bij jou? Blijf jij jezelf ook doorontwikkelen? Bekijk dan het aanbod hieronder en start met een nieuwe stap in jouw professionele ontwikkeling.

Training tot leefstijlcoach

Wil je cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl? In de cursus basistraining tot leefstijlcoach van HAN SENECA leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om iemand te begeleiden en coachen naar een gezonde leefstijl. De eerstvolgende cursus Leefstijlcoach start op 13 februari 2019.

Meer informatie over de Training tot leefstijlcoach

ISAK level 1 – Meten van lichaamssamenstelling

Heb je als professional te maken met het bepalen van lichaamssamenstelling van sporters of cliënten met een beweeg- of voedingsprogramma? Kom dan de ISAK level 1 cursus volgen. 

Meer informatie over de cursus ISAK level 1

Cursus Buurtsportcoach

Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, integrale en gebiedsgerichte aanpak, die aansluit bij de situatie en beleving van wijkbewoners. Het in beweging brengen van wijkbewoners gaat niet vanzelf. Het vereist een lange adem en veel deskundigheid. Buurtsportcoaches zijn de professionals die vorm en inhoud geven aan deze sportieve ambitie. Om als buurtsportcoach aan de slag te kunnen met de grote diversiteit aan vraagstukken en doelgroepen, is er nu de cursus Buurtsportcoach.

Meer informatie over de cursus Buurtsportcoach

Basiscursus Integraal Vitaliteitsmanagement

In samenwerking met het Nederlands Kennisnetwerk Vitaliteit (NKV) heeft HAN SENECA een opleiding ontwikkeld, waarin je alles leert op het gebied van integraal vitaliteitsmanagement (IVM). Hoe kan je bijdragen aan een gezonde organisatie, wat de productiviteit van de medewerkers verhoogt? 

Meer informatie over de cursus Integraal Vitaliteitsmanagement

Alle cursussen vanuit HAN SENECA

Jezelf blijven ontwikkelen als professional

Afspraak maken