header-foto

Eerste #PushingDreams Talent Day groot succes

De eerste #PushingDreams Talent Day van wielerteam Parkhotel Valkenburg was een groot succes. De partner van HAN SENECA hield deze dag in samenwerking met het expertisecentrum voor een groep wielertalenten die ambities hebben om op hoog niveau te racen en wellicht zelfs bij het wielerteam. De talenten werden uitgebreid getest in onder andere het test- en meetlab van HAN SENECA in Nijmegen.

Wielerteam Parkhotel Valkenburg

De rensters werden op diverse manieren getest, waaronder een maximale intervaltraining op speciale Wattfietsen. Zo kon nauwkeurig de kracht en het uithoudingsvermogen getest worden. Nina Buijsman hielp daarbij, als renster van het wielerteam, de talenten het maximale uit zichzelf te halen. Verder werden er motivatiegesprekken gevoerd, want naast de vermogensdata, is het ook belangrijk om te weten wat iemands motivatie en dromen zijn.

Tot slot kregen de talenten een technisch tijdritparcours voor de kiezen, waarna ze huiswaarts keerden met een ‘goodybag’. De dag liet mooi zien hoe HAN SENECA namens HAN Sport en Bewegen een belangrijke bijdrage levert binnen de driehoek onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk.

Afspraak maken