header-foto

Tussenstand Giro di SENECA

Nu Tom Dumoulin is weggevallen uit de Giro d'Italia rust alle hoop op onze schouders. Tot nu toe gaat het in de Giro di SENECA voortreffelijk! Nog geen valpartijen 😉.

Week 1 zit er bijna op, inmiddels hebben 30 HAN medewerkers en SENECA leden de fietstest gedaan. Er staan er nog zo'n 40 te popelen om te starten. Collega's kunnen zich nog opgeven voor week 2 of 3 van de Giro (t/m 2 juni). Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel door een mail te sturen naar marc.kroes@han.nl

De voorlopige stand

De top 3 individueel bij de mannen:
1. Marc Kroes 284 kcal, klimgetal 3,91 (kcal/kg) (Team SENECA)
2. Rogier van Weelden 257 kcal, klimgetal 3,29 (kcal/kg) (Team FEM)
3. Pieter van der Kruis 275 kcal, klimgetal 3,29 (kcal/kg) (Team GGM)

Bij de vrouwen leidt Sefanne Hakken 133 kcal getrapt en een klimgetal van 2,46. Op de tweede plaats Hetty van Nieuw Amerongen 105 kcal en een klimgetal van 1,67. De vrouwen blijven nog wat achter in aantal. Dus geef je op!

Het groepsklassement is zeer spannend. Kijk maar eens naar de gemiddelde klimgetallen:

1. SB (service bedrijf) 2,66
2. GGM 2,64
3. Techniek 2,61
4. FEM 2,53
5. Educatie 2,13
6. SENECA 2,05

In het groepsklassement is nog van alles mogelijk!

Fietsen voor een goed doel

We hebben inmiddels zo'n 80 euro binnen voor het planten van een boom. Dat is heel mooi. Als je wilt doneren vergeet dan niet wat geld mee te nemen. Pinnen kan uiteraard ook!

Opvallend is dat de organisator, Marc, op nummer 1 staat bij de mannen. Het zou fijn zijn als iemand hem er nog uit klimt. Anders wordt hij mogelijk beticht van corruptie 😉.

Kijk ook even naar de foto impressie. Dan zie je dat het een zeer leuk evenement is. Succes aan allen die nog gaan fietsen!