header-foto

Yoga door Yogalicht

Dinsdag 28 januari om 18.30 uur geeft Carolien Grooten van Yogalicht een les yoga bij HAN SENECA. Iedereen is welkom. De les duurt 60 minuten. Ervaar yoga en voel je herboren.

In het huidige tijdsbeeld worden we door o.a. de sociale media, overspoeld met informatie en continue in de verleiding gebracht om niet naar binnen te hoeven kijken maar alleen naar buiten. In hoeverre raken we hierdoor verwijderd van onszelf en van de realiteit om ons heen? En dat begint al vroeg.. ik hoor bv een basisschoolleraar zeggen dat kinderen naast het appen niet meer weten hoe een werkelijk gesprek te voeren met elkaar.


Tevens staat in onze samenleving prestatie hoog in het vaandel, domineert het rationeel denken en is het individualisme enorm toegenomen. Als we niet oppassen operen we als ‘los zand’, ieder op ons eigen eilandje en ligt ‘being disconnected’ op de loer. Denk bv aan het toegenomen aantal burn-outs van veelal jonge mensen, aan het hoge zelfmoordpercentage onder jongeren, aan 1 op de 3 huwelijken wat strandt, enz.


Deze elementen oefenen druk uit op ons welzijn en kunnen stress opleveren.

Yogalicht

Doe mee met een proefles

Een beetje tegendruk bieden tegen deze stress en spanningen? Doe op dinsdag 28 januari mee met de proefles yoga. Carolien Grooten begint om 18.30 uur en geef een les van een uur in de zaal bij HAN SENECA.

Je hoeft geen lid te zijn van HAN SENECA om mee te doen.

Afspraak maken