header-foto

Zomerrooster

Onlangs is er goed nieuws naar buiten gekomen dat we vanaf 1 juli weer volledig open kunnen en dat er zelfs binnen gesport mag worden. Dit gecombineerd met een zomerrooster waarbij we elke dag open zijn zorgt ervoor dat je de hele zomer bij ons terecht kunt. Je kunt zelf zowel binnen als buiten bij ons sporten! Hoe fijn is dat?

Zoals gebruikelijk hebben we wel aangepaste openingstijden in de zomer maanden. Dit jaar gelden deze vanaf 1 juli tot 1 september 2020. De groepslessen starten ook pas weer vanaf 1 september. Wel bieden we elke dag een circuittraining van 30 minuten aan. Bekijk ons zomerrooster hieronder voor wanneer je hier aan mee kunt doen.

Zomerrosster HAN SENECA fitness 2020

Welke corona maatregelen gelden er nog?

Vanaf 1 juli zijn er omtrent de coronamaatregelen een heel aantal regels versoepeld. De belangrijkste regels die nog wel gelden:

  • Kom niet als je mogelijk corona gerelateerde klachten hebt (hoesten, niezen, koorts enz.)
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Desinfecteer je handen regelmatig
  • Reinig het toestel na gebruik
  • Check in met je sleutel (heb je deze nog niet, dan kun je tegen €20 borg een sleutel krijgen bij de fitnessbalie)

Wij zorgen voor desinfectiemiddel en helpen je de afstand te bewaren. Maar ga vooral lekker sporten. Reserveren is niet nodig!

De kleedruimtes en douches kunnen weer gebruikt worden. Houd ook hier 1,5 meter afstand!

Tentamens

Tot en met 7 juli zijn er in de grote zaal tentamens. Houd hier de eerste week een beetje rekening mee, zodat de studenten in alle rust hun tentamens kunnen maken. 

Afspraak maken