header-foto

Kortdurende en post-HBO opleidingen van HAN SENECA

Cursussen, trainingen en post-HBO opleidingen van HAN SENECA: Grijp de kans om van uw loopbaan een succes te maken! Hiervoor heeft HAN SENECA namens HAN Sport en Bewegen op het gebied van sport, arbeid en gezondheid vele post-HBO opleidingen, trainingen en cursussen voor professionals in sport, gezondheid, management en lichamelijke opvoeding. Aanmelden is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursussen.

Waarom een opleiding van HAN SENECA

Binnen het brede gebied van sport en bewegen biedt HAN SENECA diverse cursussen en opleidingen, zodat jij je als professional verder kan ontwikkelen. Of je je in jouw werk nu bezighoudt met gezondheidsbevordering, sportvoeding, talentontwikkeling of het managen van een sportevenement. Experts op diverse gebieden laten je de laatste ontwikkelingen zien en ook de kennis en ervaring van de deelnemers vormt een belangrijke inspiratiebron. Zo moet een professionele leergemeenschap ontstaan, waar je in jouw dagelijkse werk de vruchten van plukt.

Zo kan een professionele leergemeenschap ontstaan waarbij HR managers, leefstijlbegeleiders en onderzoekers samen kijken naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van leefstijlcoaching. Of een leergemeenschap van onderzoekers, sportbestuurders en ambtenaren die te maken hebben met de publieke financiering van sportvoorzieningen, het vergroten van de impact van sportevenementen en het inzetten van sport als middel om maatschappelijke doelen te behalen.

nieuws foto

Cursussen en opleidingen HAN SENECA beoordeeld met een 8,0

De cursussen en opleidingen van HAN SENECA worden door de cursisten beoordeeld met gemiddeld een 8,0. Liefst 96% van de cursisten beveelt de door hen gevolgde cursus op het gebied van sport, bewegen en gezondheid aan. Dat blijkt uit cijfers van reviewwebsite Kiyoh.nl.  Lees meer...

Een leven lang leren

HAN SENECA blijft het aanbod cursussen en opleidingen continu ontwikkelen. Met het aanbod van het expertisecentrum speelt HAN Sport en Bewegen in op de maatschappelijke trend, waarbij mensen zich steeds vaker blijven ontwikkelen naast hun werkzaamheden. Deeltijdonderwijs is groeiende en om de doelgroep op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit te voorzien van een kwalitatief ontwikkelingsaanbod, biedt HAN Sport en Bewegen diverse cursussen en opleidingen aan in deeltijd.

 

In onderstaand overzicht vind je de cursussen en post-HBO opleidingen van HAN SENECA. Klik op de opleiding voor meer informatie en om je in te schrijven.

 

Afspraak maken