header-foto

Mobile Health & Performance Lab

HAN SENECA is in het bezit van een mobiel lab genaamd het Mobile Health & Performance Lab (MH&PL). Met dit mobiele lab kan het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid op locatie gezondheidstests afnemen.

Uitgebreid test- en meetsysteem

Het lab bevat een uitgebreid test- en meetsysteem, namelijk het thp2 systeem. Het systeem dat u wellicht ook kent van de intakes en aanvullende metingen vanuit de fitness. De gegevens die hier worden verzameld worden gekoppeld aan de ingevulde vragenlijsten. Hierdoor is het mogelijk dat er direct na de metingen een digitale rapportage kan worden verstuurd naar de deelnemers van het onderzoek.

Het MH&PL kan zo op een betrouwbare en valide manier inzichtelijk maken hoe het met de mentale en fysieke gezondheid is gesteld van de deelnemer. Het MH&PL wordt veelal ingezet bij bedrijven, brandweer en politie voor Preventief Medisch Onderzoek en sportclubs en talentencentra’s voor Sport Medisch Onderzoek en tegenwoordig zelfs periodiek voor de health checks voor de medewerkers van de HAN, zowel Arnhem als in Nijmegen.

Het MH&PL kan op elke gewenste plek komen te staan en zelfs voor de krachtstroom zijn we niet afhankelijk van gebouwen in de buurt, omdat we onze eigen stille aggregaat hebben die met de bus mee kan gaan. Vraag een brochure aan of stel vragen per e-mail via SENECA@HAN.nl.
 

Afspraak maken