header-foto

Contact

Wil je meer informatie of heb je ergens een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden.

Bezoek HAN SENECA

Wil je ons bezoeken? HAN SENECA bevindt zich in de c-vleugel van het gebouw van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan de Kapittelweg 33. Meld je bij onze receptie in ruimte C0.25 als je bij ons langskomt.

Parkeren

Als je met de auto komt, dan kun je het beste via de Laan van Scheut 10 het HAN terrein op rijden. Via de intercom bij de slagbomen kun je melden dat je voor HAN SENECA komt. Rij vervolgens onder het gebouw door en rij aan de andere kant direct weer de garage uit. Aan de rechterzijde zie je de ingang van HAN SENECA. Parkeren bij de HAN is gratis.

Openingstijden

HAN SENECA is maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar. 

Onze fitness is ook in de avonden en het weekend open. Bekijk op onze fitness pagina wanneer je daar terecht kunt om te sporten.

HAN SENECA

HAN SENECA
Kapittelweg 33
6525 EN Nijmegen     
+31 24 353 12 62
seneca@han.nl

 

Postadres

HAN SENECA

Postbus 6960
6503 GL Nijmegen

Contactformulier

Je kunt ook het onderstaande contactformulier gebruiken om jouw vraag te stellen. Wil je door ons terug gebeld worden? Vermeld dan ook jouw telefoonnummer in op het contactformulier.

Vul de tekens in die in onderstaande afbeeldingen worden weergegevencaptcha

* verplicht invullen

Afspraak maken