header-foto

Arnoud van de Ven

Arnoud van de Ven is hoofddocent en onderzoeker op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS). Hij is in het voltijd bacheloronderwijs bij HAN Sport en Bewegen actief binnen de opleiding Sportkunde. Verder is Arnoud betrokken bij het landelijk Kennisnetwerk Sportbeleid en actief betrokken bij de ontwikkeling van deductief kwalitatief praktijkgericht onderzoek.

Genoten opleiding(en)

  • Bestuurs- en Organisatie wetenschap (Radboud Universiteit)

Werkervaring

  • Hogeschool Saxion Deventer, opleiding Milieukunde
  • Radboud Universiteit, opleiding Bedrijfswetenschappen

Projecten

  • 2016-2017: Verdiepingsonderzoek Regeling combinatiefunctionarissen (samen met Mulier Instituut en 8 Hogescholen)

nieuws foto

Expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.  Lees meer...

Cursus Economische waarde van Sport

 Hoe houden we de sport betaalbaar voor iedereen? Op welke manier meet en vergroot je de effecten van sportevenementen? Wat draagt sport bij aan de Nederlandse economie? Het doel van de cursus Economische waarde van Sport is om organisaties in en rondom de sport te helpen hun maatschappelijke rendement te vergroten door economische inzichten en modellen toe te passen op praktijkvoorbeelden in de sport.

Lees verder...

Contactinformatie

Afspraak maken