header-foto

Ferry Greevink

Ferry Greevink is verenigingscoördinator op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development. Verder is Ferry betrokken bij Topsport Gelderland en Sportservice Gemeente Nijmegen en zoekt hij de verbinding op het themagebied talentontwikkeling met deze partijen.

Genoten opleiding(en)

  • HBO Opleiding Commerciele Economie - Sport, Economie en Communicatie aan Fontys Hogescholen in Tilburg

nieuws foto

Expertisegebied Talent Identification & Talent Development

Het beweegtalent van een kind herkennen, ontwikkelen en het daarna begeleiden in de zoektocht naar de sport waar het talent zich het beste in kan ontwikkelen. Dat is kort samengevat een onderdeel van de taak die HAN SENECA zich heeft gesteld ten aanzien van talentherkenning en -ontwikkeling in sport en onderwijs.  Lees meer...

Coach-scan traject

Een trainer/coach wil het beste uit zijn sporter halen, maar dan is het ook goed om te weten hoe deze sporter aankijkt tegen het handelen van de trainer/coach op bepaalde thema's die in het coach-scan traject worden behandeld.

Lees meer...

Sportpsychologie en mentale training

Bent u een trainer, coach of (para)medisch begeleider? Heeft u interesse in sportpsychologie en wilt u zich op HBO-niveau verdiepen in sportpsychologische begeleiding? Dan is de basiscursus Sportpsychologie en Mentale Training precies wat u zoekt.

Lees meer...

Afspraak maken