header-foto

Heleen van der Wilt

Heleen van der Wilt is docent bij HAN Sport en Bewegen en expert op het gebied van Sports & Exercise Nutrition. Ze is bezig aan haar master Begeleidingskunde (2015-2018) en daarmee begeleidingskundige-, coach- en supervisor i.o. Ze is coördinator en teamcoach bij de minor Blessurepreventief samenwerken in de sport en verzorgt stagebegeleiding en intervisie aan derdejaars Sportkunde studenten. Ze is in haar werk bij HAN Sport en Bewegen met name gericht op de coaching en begeleiding van studenten en individuen bij hun persoonlijke ontwikkeling (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik,…).

Genoten opleiding(en)

  • Voeding & Diëtetiek, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Bc.)
  • Master Begeleidingskunde, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (2015-heden)
nieuws foto

Sports & Exercise Nutrition

Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.   Lees meer...

Opleiding Sportdietetiek (post-hbo)

Ben je diëtist en adviseer je recreatie- of wedstrijdsporters over een optimale voeding? Dan is het volgen van de opleiding Sportdiëtetiek een logische stap. Je leert professioneel voedingsadvies te geven aan recreatie- en wedstrijdsporters, afgestemd op de persoon.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken