header-foto

Heleen van der Wilt

Heleen van der Wilt is docent bij HAN Sport en Bewegen en expert op het gebied van Sports & Exercise Nutrition. Ze is bezig aan haar master Begeleidingskunde (2015-2018) en daarmee begeleidingskundige-, coach- en supervisor i.o. Ze is coŲrdinator en teamcoach bij de minor Blessurepreventief samenwerken in de sport en verzorgt stagebegeleiding en intervisie aan derdejaars Sportkunde studenten. Ze is in haar werk bij HAN Sport en Bewegen met name gericht op de coaching en begeleiding van studenten en individuen bij hun persoonlijke ontwikkeling (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik,…).

Genoten opleiding(en)

  • Voeding & DiŽtetiek, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Bc.)
  • Master Begeleidingskunde, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (2015-heden)
nieuws foto

Sports & Exercise Nutrition

Dat het in topsport om details gaat, is een clichť. Het feit dat voeding een belangrijk detail is, wordt inmiddels in brede kring ondersteund. Sportvoeding is bij HAN Sport en Bewegen sinds het begin van deze eeuw ťťn van de speerpunten en inmiddels is HAN SENECA een toonaangevend expertisecentrum in Nederland.† Lees meer...

Opleiding Sportdietetiek (post-hbo)

Ben je diŽtist en adviseer je recreatie- of wedstrijdsporters over een optimale voeding? Dan is het volgen van de opleiding SportdiŽtetiek een logische stap. Je leert professioneel voedingsadvies te geven aan recreatie- en wedstrijdsporters, afgestemd op de persoon.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken