header-foto

Jan Bouwens

Jan Bouwens is teamleider en hoofddocent binnen het Expertiseteam Health Promotion & Perfomance. Als achtergrond is hij klinisch psycholoog en hij heeft met name op het vlak van gezondheidsbevordering en preventie/preventiegerelateerde zorg gewerkt zowel lokaal (GGD/GGZ) als bij landelijke (kennis)instituten/koepels (ZonMw, GGD GHOR Nederland en het NIGZ). Met name de verbinding tussen praktijk, onderzoek, onderwijs en beleid heeft zijn interesse en betrokkenheid.

Projecten

  •  Programmamanager Academische Werkplaat Publieke gezondheid/Sportimpuls/Sportinnovatie/Sportonderzoek/Zichtbare Schakel bij ZonMw
  • Programmamanager Kwaliteit bij GGD GHOR Nederland, programma-coördinator Centrum voor Review en Implementatie (NIGZ)

nieuws foto

Expertisegebied Health Promotion & Performance

Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.   Lees meer...

Cursus Integraal Vitaliteitsmanagement

In samenwerking met het Nederlands Kennisnetwerk Vitaliteit (NKV) heeft HAN SENECA een opleiding ontwikkeld, waarin u alles leert op gebied van integraal vitaliteitmanagement (IVM). Hoe kunt u bijdragen aan een gezonde organisatie, wat de productiviteit van uw medewerkers verhoogt?

Lees meer...

Cursus Leefstijlcoach

 Wilt u cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl? In de cursus basistraining tot leefstijlcoach van HAN SENECA leert u de basisvaardigheden die u nodig hebt om iemand te begeleiden en coachen naar een gezonde leefstijl.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken