header-foto

Jasper de Greef

Jasper de Greef is docent en onderzoeker op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development. Hij is in het voltijd bachelor onderwijs bij HAN Sport en Bewegen actief binnen de afstudeerfase van de ALO en de minor Sport & Talent. Verder houdt hij zich vanuit het Center of Expertise Sport & Talent projectmatig bezig met het herkennen van beweegtalent van kinderen in het bewegingsonderwijs en in het voetbal.

Genoten opleiding(en)

  • Calo, Hogeschool Windesheim, Zwolle
  • Bewegingswetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam
nieuws foto

Expertisegebied Talent Identification & Talent Development

Het beweegtalent van een kind herkennen, ontwikkelen en het daarna begeleiden in de zoektocht naar de sport waar het talent zich het beste in kan ontwikkelen. Dat is kort samengevat een onderdeel van de taak die HAN SENECA zich heeft gesteld ten aanzien van talentherkenning en -ontwikkeling in sport en onderwijs.  Lees meer...

Cursus Sportpsychologie en Mentale Training

Ben jij een trainer, coach of (para)medisch begeleider? Heb je interesse in sportpsychologie en wil je jezelf op HBO-niveau verdiepen in sportpsychologische begeleiding? Dan is de basiscursus Sportpsychologie en Mentale Training precies wat je zoekt.

Lees meer...

Cursus Coach Scan

Een trainer/coach wil het beste uit zijn sporter halen, maar dan is het ook goed om te weten hoe deze sporter aankijkt tegen het handelen van de trainer/coach op bepaalde thema's die in het coach-scan traject worden behandeld. Op deze manier krijgt u inzicht in de eventuele verbeterpunten om zo een ontwikkeling door te kunnen maken als trainer/coach.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken