header-foto

John Willems

John Willems is docent en onderzoeker op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development. Hij is in het voltijd bacheloronderwijs bij HAN Sport en Bewegen actief binnen de minor Sport en Talent. Verder is John betrokken bij Onderzoek in Sport en Bewegen, afstuderen en Startbekwame Leraar. Tot slot houdt zij zich ook bezig met onderzoek naar talentidentificatie en –ontwikkeling binnen het volleybal en Loopland Gelderland.

Genoten opleiding(en)

  • ALO, Fontys, Tilburg
  • Bewegings-wetenschappen, VU, Amsterdam

Werkervaring

  • TNO, Innovatie in de Sport (11 jaar)
nieuws foto

Expertisegebied Talent Identification & Talent Development

Het beweegtalent van een kind herkennen, ontwikkelen en het daarna begeleiden in de zoektocht naar de sport waar het talent zich het beste in kan ontwikkelen. Dat is kort samengevat een onderdeel van de taak die HAN SENECA zich heeft gesteld ten aanzien van talentherkenning en -ontwikkeling in sport en onderwijs.  Lees meer...

Cursus Coach Scan

Een trainer/coach wil het beste uit zijn sporter halen, maar dan is het ook goed om te weten hoe deze sporter aankijkt tegen het handelen van de trainer/coach op bepaalde thema's die in het coach-scan traject worden behandeld. Op deze manier krijgt u inzicht in de eventuele verbeterpunten om zo een ontwikkeling door te kunnen maken als trainer/coach.

Lees meer...

Cursus Sportpsychologie en Mentale Training

Bent u een trainer, coach of (para)medisch begeleider? Heeft u interesse in sportpsychologie en wilt u zich op HBO-niveau verdiepen in sportpsychologische begeleiding? Dan is de basiscursus Sportpsychologie en Mentale Training precies wat u zoekt.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken