header-foto

Luuk Janssen

Luuk Janssen is docent en onderzoeker binnen het domein van Sportmarketing en Sporteconomie en expert binnen het expertisegebied Sport Economics & Strategic Sports Management (SESS). Als onderzoeker is Luuk betrokken geweest bij verschillende economische impact studies van o.a. de Giro Gelderland. Als docent is Luuk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende vakken in de Minor Sport & Economie, zoals Consumer Behavior en Sport Business. Daarnaast doceert Luuk onderzoeksmethoden, statistiek en begeleidt hij studenten tijdens hun bachelorscriptie.

Genoten opleiding(en)

  • M.sc. Business Economics (KU Leuven)
  • B.sc. Sport Management (HAN)

Werkervaring

  • Founder FC Libero
  • Data Modeler (SciSports)

nieuws foto

Expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.† Lees meer...

Cursus Economische waarde van Sport

Hoe houden we de sport betaalbaar voor iedereen? Op welke manier meet en vergroot je de effecten van sportevenementen? Wat draagt sport bij aan de Nederlandse economie? Het doel van de cursus Economische waarde van Sport is om organisaties in en rondom de sport te helpen hun maatschappelijke rendement te vergroten door economische inzichten en modellen toe te passen op praktijkvoorbeelden in de sport.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken