header-foto

Marie-Louise Verhees

Marie-Louise Verhees is docent en onderzoeker binnen het expertisegebied Health Promotion & Performance. Zij is in het voltijd bachelor onderwijs bij HAN Sport en Bewegen actief binnen de afstudeerfase van Sportkunde en de ALO. Daarnaast is zij coördinator van - en docent binnen- de minor Leefstijlprogramma op maat. Ook is zij trainer van de kortdurende opleidingen rondom leefstijlcoaching waar zij zich met name richt op de thema’s de methodiek van coaching en motiverende gespreksvoering.

Genoten opleiding(en)

  • Masterclass E-coaching, Europees Instituut
  • Gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting Verplegingswetenschap) Universiteit Maastricht
  • HBO-V, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Over Marie-Louise Verhees

Binnen HAN Sport en Bewegen (S&B) verzorgt Marie-Louise individuele- en groepstrainingen op het gebied van e-coaching c.q. e-begeleiding en timemanagement. Marie-Louise is vanuit HAN S&B, de contactpersoon voor NEC Doelbewust. HAN S&B en NEC Doelbewust zijn een samenwerking aangegaan, waarbinnen studenten kunnen leren en ervaren.

nieuws foto

Expertisegebied Health Promotion & Performance

Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.   Lees meer...

Cursus Integraal Vitaliteitsmanagement

 In samenwerking met het Nederlands Kennisnetwerk Vitaliteit (NKV) heeft HAN SENECA een opleiding ontwikkeld, waarin u alles leert op gebied van integraal vitaliteitmanagement (IVM). Hoe kunt u bijdragen aan een gezonde organisatie, wat de productiviteit van uw medewerkers verhoogt?

Lees meer...

Cursus Leefstijlcoach

Wilt u cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl? In de cursus basistraining tot leefstijlcoach van HAN SENECA leert u de basisvaardigheden die u nodig hebt om iemand te begeleiden en coachen naar een gezonde leefstijl.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken