header-foto

Mark de Niet

Mark de Niet is docent en onderzoeker op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development. Hij is in zowel het voltijd als deeltijd bacheloronderwijs bij HAN Sport en Bewegen actief als docent binnen het onderwijs met betrekking tot talent (lesgever als specialist) en onderzoek. Verder is Mark betrokken bij de Master Sport- en Beweeginnovatie als docent onderzoek. Tot slot is hij ook als onderzoeker actief met onderzoek naar talentherkenning en ontwikkeling binnen het bewegingsonderwijs.

Genoten opleiding(en)

  •  Bewegingswetenschappen, VU, Amsterdam

Project(en)

Mark is op dit moment betrokken een project op basis van een subsidie van RAAK Publiek waarin het onderzoek naar het herkennen van excellente bewegers en de implementatie van tools die het herkennen door de vakleerkracht LO vereenvoudigen centraal staan.

nieuws foto

Expertisegebied Talent Identification & Talent Development

Het beweegtalent van een kind herkennen, ontwikkelen en het daarna begeleiden in de zoektocht naar de sport waar het talent zich het beste in kan ontwikkelen. Dat is kort samengevat een onderdeel van de taak die HAN SENECA zich heeft gesteld ten aanzien van talentherkenning en -ontwikkeling in sport en onderwijs.  Lees meer...

Master Sport- en Beweeginnovatie

 Wil je als sport- en beweegprofessional innovaties brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie. Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.

Lees meer...

Cursus Coach Scan

 Een trainer/coach wil het beste uit zijn sporter halen, maar dan is het ook goed om te weten hoe deze sporter aankijkt tegen het handelen van de trainer/coach op bepaalde thema's die in het coach-scan traject worden behandeld. Op deze manier krijgt u inzicht in de eventuele verbeterpunten om zo een ontwikkeling door te kunnen maken als trainer/coach.

Lees meer...

Cursus Sportpsychologie en Mentale Training

 Bent u een trainer, coach of (para)medisch begeleider? Heeft u interesse in sportpsychologie en wilt u zich op HBO-niveau verdiepen in sportpsychologische begeleiding? Dan is de basiscursus Sportpsychologie en Mentale Training precies wat u zoekt.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken