header-foto

Martijn Kamper

Martijn Kamper werkzaam als senior docent/onderzoeker binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management. Binnen dit team is hij werkzaam als coördinator van het minorprogramma Sport Event Management. Tevens doceert hij aan de opleiding Sportkunde op gebied van Sporteconomie, Sport Tourism & Event Management, onderzoek en organisatiekunde in relatie tot sport. Martijn is ook de contactpersoon voor internationaliseringsactiviteiten zoals staff- & studentexchange binnen de afdeling.

Genoten opleiding(en)

  • Voeding & Management, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • Master Sport- en Beweeginnovatie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Werkervaring

  • Consultant kwaliteitszorgmanagement
  • Internationale werkomgeving in leisure sector, watersportmanagement en events
  • HAN Sport en Bewegen (Sportkunde, Expertise Team Sports Economics & Strategic Sportmanagement)

Martjin adviseert (non-profit)organisaties en gemeentelijke overheden op het gebied van evenementenmanagement over onder andere economische impact en maatschappelijke spin-off. Verder is hij betrokken bij de organisatie en onderzoek naar samenwerking en beleving bij wielersportevenementen.

Projecten

  • Adviestraject gemeente Lingewaal – bevorderen economische spin-off KLM Open
  • Economische impact analyse gemeente Lingewaal - KLM Open
  • Oprichting expertisecentrum (wieler)evenementen Gelderland
nieuws foto

Expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.  Lees meer...

Cursus Economische waarde van Sport

 Hoe houden we de sport betaalbaar voor iedereen? Op welke manier meet en vergroot je de effecten van sportevenementen? Wat draagt sport bij aan de Nederlandse economie? Het doel van de cursus Economische waarde van Sport is om organisaties in en rondom de sport te helpen hun maatschappelijke rendement te vergroten door economische inzichten en modellen toe te passen op praktijkvoorbeelden in de sport.

Lees meer...

Afspraak maken