header-foto

Nancy van der Burg

Nancy van der Burg is diŽtist en werkt op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition. Ze is werkzaam als diŽtist voor Topsport Gelderland en verzorgt in de minor Sport Nutrition practicalessen gericht op voedingsonderzoek in (top)sport. Samen met collega's Floris Wardenaar en Joline Versteegen en een aantal stagiaires onderzoekt ze de validiteit van een voedselfrequentievragenlijst welke de vocht- en voedingsinname tijdens inspanning van (duur)atleten achteraf navraagt.

Projecten

  • Minor Medische en Sport Fysiologie Universiteit Twente, 2013-2014
  • Afstudeeronderzoek HAN naar de validiteit van de Post- race questionnaire voor beoordeling voedingsinname tijdens inspanning van semi-profwielrenners, 2015
  • Robic Wielercoaching 2014 - 2016
  • Projectleider Onderzoek FFEQ en begeleiden stagiaires, 2015- heden
  • Ontwikkelen en uitvoeren lesprogramma in minor Sports Nutrition, 2015 - heden
  • DiŽtist Topsport Gelderland, 2016

Genoten opleiding(en)

  • †Voeding en Dietetiek De Haagse hogeschool, BSc.
nieuws foto

Expertisegebied Sports & Exercise Nutrition

Dat het in topsport om details gaat, is een clichť. Het feit dat voeding een belangrijk detail is, wordt inmiddels in brede kring ondersteund. Sportvoeding is bij HAN Sport en Bewegen sinds het begin van deze eeuw ťťn van de speerpunten en inmiddels is HAN SENECA een toonaangevend expertisecentrum in Nederland.† Lees meer...

Opleiding Sportdietetiek (post-hbo)

Ben je diŽtist en adviseer je recreatie- of wedstrijdsporters over een optimale voeding? Dan is het volgen van de opleiding SportdiŽtetiek een logische stap. Je leert professioneel voedingsadvies te geven aan recreatie- en wedstrijdsporters, afgestemd op de persoon.

Lees meer...

Cursus ISAK level 1

Hebt u als professional te maken met het bepalen van lichaamssamenstelling van sporters of cliŽnten met een beweeg- of voedingsprogramma? Kom dan de ISAK level 1 cursus volgen bij HAN SENECA.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken