header-foto

Rianne den Heijer

Rianne den Heijer is docent/adviseur op het expertisegebied Health Promotion & Performance. Zij is bij HAN Sport en Bewegen actief binnen het onderwijs gericht op gezondheidsmanagement, coaching en stage- en afstudeerbegeleiding. Tevens is Rianne den Heijer inzetbaar als gezondheidsadviseur en trainer voor dienstverlening aan bedrijven.

Genoten opleiding(en)

  • Master Coach, Europees Instituut, Driebergen
  • Didactische training, HAN Academie
  • Basisopleiding Organisatieadviseur, SIOO, Utrecht
  • Master Management en Organisatie van Ondernemingen, Postdoctorale Opleiding, TIAS, Tilburg
  • Personeelwetenschappen, Universiteit van Tilburg
  • Propedeuse Economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Diverse trainingen en workshops, w.o. Introductie in de psychologie, Leidinggeven aan professionals, Persoonlijke effectiviteit, Organisatieverandering: strategie en methode, Transitiecoaching, Diagnosticeren als ambacht, Werken met groepen, Open Adviseurschap.

Werkervaring

Naast de rol van docent die Rianne den Heijer sinds medio 2008 vervult, heeft zij de nodige werkervaring opgedaan in verschillende organisaties in de zorgsector, bij de overheid en in het bedrijfsleven. Veel van haar rollen en werkzaamheden waren gericht op het beter laten functioneren van medewerkers en organisaties. Denk hierbij aan het ontwikkelen van gezondheidsbeleid, organisaties adviseren bij de inzetbaarheid van medewerkers en het begeleiden van reorganisaties.

Over Rianne

Rianne den Heijer kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, gedrevenheid en ‘er toe willen doen’. In haar werk komt dit tot uiting doordat collega’s, studenten en klanten op haar kunnen bouwen: ze denkt actief mee in mogelijkheden, komt afspraken na en sluit aan bij de behoefte. Daarnaast is ze resultaat- en ontwikkelingsgericht.

nieuws foto

Expertisegebied Health Promotion & Performance

Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.   Lees meer...

Cursus Integraal Vitaliteitsmanagement

In samenwerking met het Nederlands Kennisnetwerk Vitaliteit (NKV) heeft HAN SENECA een opleiding ontwikkeld, waarin u alles leert op gebied van integraal vitaliteitmanagement (IVM). Hoe kunt u bijdragen aan een gezonde organisatie, wat de productiviteit van uw medewerkers verhoogt?

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken