header-foto

Sanne Cobussen

Sanne Cobussen is docent en onderzoeker binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS). Ze verzorgt onderwijs voor studenten van verschillende jaarlagen van de bacheloropleiding Sportkunde. Binnen de bachelor is ze aanspreekpunt voor stages. Daarnaast maakt ze deel uit Het Transferpunt Sport, het leerwerkbedrijf op het gebied van verenigingsondersteuning en sportbeleid. Sanne is auteur van het boek Sportbeleid in Nederland en is betrokken bij het landelijke kennisnetwerk Sportbeleid.

Genoten opleiding(en)

  • Bachelor Sport, Economie en Communicatie (SPECO) aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg.
  • Master Strategic Management aan het departement strategie en organisatie van de Universiteit van Tilburg.

Projecten

nieuws foto

Expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.  Lees meer...

Cursus Economische waarde van Sport

Hoe houden we de sport betaalbaar voor iedereen? Op welke manier meet en vergroot je de effecten van sportevenementen? Wat draagt sport bij aan de Nederlandse economie? Het doel van de cursus Economische waarde van Sport is om organisaties in en rondom de sport te helpen hun maatschappelijke rendement te vergroten door economische inzichten en modellen toe te passen op praktijkvoorbeelden in de sport.

Lees meer...

Contactinformatie

Afspraak maken