header-foto

Sebastiaan Platvoet

Sebastiaan Platvoet is teamleider van en hoofddocent/onderzoeker op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development. In het onderzoek richt hij zich op het herkennen en ontwikkelen van sportief talent op jonge leeftijd (<10), met name in de context van het onderwijs. Ook is talentidentificatie in het voetbal één van de onderwerpen waar hij zich mee bezighoudt. In het onderwijs is hij vooral betrokken bij het begeleiden van studenten op stage en in hun afstudeeronderzoek.

Genoten opleiding(en)

  • PhD Rijksuniversiteit Groningen
  • Bewegingswetenschappen Vrije Universiteit A'dam
  • European Master degree in Sport & Exercise Psychology Vrije Universiteit A'dam / Universitat Leipzig
  • Eerstegraads Leraar Lichamelijke Opvoeding Haagse Hogeschool
  • Tennisleraar A Haagse Hogeschool / KNLTB

Projecten

nieuws foto

Expertisegebied Talent Identification & Talent Development

Het beweegtalent van een kind herkennen, ontwikkelen en het daarna begeleiden in de zoektocht naar de sport waar het talent zich het beste in kan ontwikkelen. Dat is kort samengevat een onderdeel van de taak die HAN SENECA zich heeft gesteld ten aanzien van talentherkenning en -ontwikkeling in sport en onderwijs.  Lees meer...

Opleiding Talentherkenning in Sport

De opleiding voor iedereen die op een nieuwe manier naar talent wil kijken. Voor trainers, coaches, scientists, scouts, hoofden opleiding, buurtsportcoaches, docenten bewegingsonderwijs en technisch directeuren.

Lees meer...

Cursus Sportpsychologie en Mentale Training

Bent u een trainer, coach of (para)medisch begeleider? Heeft u interesse in sportpsychologie en wilt u zich op HBO-niveau verdiepen in sportpsychologische begeleiding? Dan is de basiscursus Sportpsychologie en Mentale Training precies wat u zoekt.

Lees meer...

Afspraak maken