header-foto

Sport & Gezondheid

Wil jij aandacht besteden aan jouw leefstijl door meer te bewegen? Dat kan bij HAN SENECA op verschillende manieren. Ga in gesprek met onze coach en kom erachter hoe jij meer kunt bewegen of meld je aan voor het sporten bij HAN SENECA.

Sporten bij HAN SENECA

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en doelen op het gebied van sport en gezondheid. SENECA heeft de kennis en expertise in huis om jouw gezondheidsdoelen werkelijkheid te maken. Daarom begint een fitnessabonnement bij HAN SENECA met een persoonlijke intake en heb je de mogelijkheid om door middel van ons gezondheidstraject je doelen in het vizier te houden. Sporten bij HAN SENECA heeft meer voordelen!

  • Veel aandacht voor persoonlijke begeleiding
  • Een rustige omgeving
  • Gratis trainingsschema's
  • Ruim aanbod aan groepslessen
  • Houd je doelen in de gaten met de intake en hertesten

Lid worden van HAN SENECA kan door een mail te sturen naar seneca.fitness@han.nl. Als HAN mederwerker kun je het aanmeldformulier invullen om lid te worden.

 

Loop mee met de lunchwandeling

Verruil elke dinsdag je bureaustoel voor een wandelingetje in de buitenlucht! Onze coach neemt je mee op een fijne wandeling van zo'n 45 minuten. De lunchwandeling is gratis voor alle medewerkers van de HAN en zal ervoor zorgen dat je het tweede deel van je werkdag extra lekker start. We starten om 12.15 uur vanaf de wachtruimte van HAN SENECA. Aanmelden is niet nodig.

Coaching

Extra motivatie en aandacht nodig voor je leefstijl of wil je meer structuur in je bewegen aanbrengen? Met onze coachingprogramma's kun je hiermee aan de slag. Onze coach zal je helpen om met nieuwe energie aan je gezondheid te werken.

We bieden twee programma's aan

  • Start to move: Ga het gesprek aan om een gezondere leefstijl op te pakken, met name gericht op bewegen
  • Keep on moving: Onze coach zorgt voor een beetje extra structuur in jouw sporten en kijkt waar er nog aandachtpunten liggen

Personal training

Heb je behoefte om ook tijdens jouw fitnessoefeningen persoonlijk begeleid te worden? Onze personal trainers kunnen je daarbij helpen. Tijdens de oefeningen krijg je aanwijzingen om de bewegingen volledig juist uit te voeren en houd je altijd jouw trainingsdoel in de gaten.

Afspraak maken