header-foto

Bedrijfsfitness

Voor medewerkers van de HAN is er een speciale bedrijfsfitnessregeling. Omdat de HAN fitte en vitale medewerkers erg belangrijk vindt, is er een regeling getroffen, waardoor HAN-medewerkers kosteloos gebruik kunnen maken van het fitnessabonnement van HAN SENECA. Binnen dit abonnement kun je ook deelnemen aan groepslessen, zoals kinesis, pilates en total body workout.

Speciale bedrijfsfitnessregeling voor HAN-medewerkers

De regeling houdt in dat je als HAN-medewerker gratis gebruik kunt maken van de sportfaciliteiten bij HAN SENECA op de Kapittelweg 33 te Nijmegen. Na jouw aanmelding mag je zelfstandig aan de slag in de fitnessruimte of kun je deelnemen aan de groepslessen. Sporten biedt vele voordelen voor jouw fysieke en mentale gezondheid!

  • Verbetering van conditie, kracht, coordinatie en lenigheid
  • Je zit lekkerder in je vel
  • Je wordt productiever in je werk

 

Meer ondersteuning nodig? Vraag onze instructeur om een trainingsschema op te stellen of overweeg ook eens coaching of personal training.

HAN Flex-medewerkers

Als je een Flexcontract hebt, dan is er een maximale vergoeding van 20,- per maand. Je krijgt van HAN SENECA per maand een factuur waarvan je 20,- kunt declareren via het Flex portaal.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Heb je vragen, stuur ons dan een e-mail via seneca.fitness@han.nl.

nieuws foto

Groepslessen en lesrooster

Bij HAN SENECA Fitness kun je terecht voor spannende, dynamische groepslessen. Met de verschillende lessen kun je bouwen aan jouw conditie, kracht, lenigheid en coördinatie. Bekijk hier wanneer je met welke les mee kunt doen.   Lees meer...
Afspraak maken