header-foto

Bedrijfsfitness

Voor medewerkers van de HAN is er een speciale bedrijfsfitnessregeling. Omdat de HAN fitte en vitale medewerkers erg belangrijk vindt, is er een regeling getroffen, waardoor HAN-medewerkers kosteloos gebruik kunnen maken van het fitnessabonnement van HAN SENECA. Binnen dit abonnement kun je ook deelnemen aan groepslessen, zoals kinesis, pilates en total body workout.

Speciale bedrijfsfitnessregeling voor HAN medewerkers

De regeling houdt in dat je als HAN of HAN Flex medewerker gratis gebruik kunt maken van de sportfaciliteiten bij HAN SENECA op de Kapittelweg 33 te Nijmegen. Na jouw aanmelding mag je zelfstandig aan de slag in de fitnessruimte of kun je deelnemen aan de groepslessen. Sporten biedt vele voordelen voor jouw fysieke en mentale gezondheid!

  • Verbetering van conditie, kracht, coordinatie en lenigheid
  • Je zit lekkerder in je vel
  • Je wordt productiever in je werk

 

Meer ondersteuning nodig? Vraag onze instructeur om een trainingsschema op te stellen of overweeg ook eens coaching of personal training.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Ook als HAN Flex medewerker mag je gebruik maken van deze regeling!

nieuws foto

HAN SENECA Fitness

Wil jij je algehele conditie verbeteren? Enkele specifieke spiergroepen trainen? Dan ben je in de fitness van HAN SENECA aan het juiste adres. Je kunt aan je conditie werken op onze verschillende cardio apparaten en je kracht verbeteren op onze fitnesstoestellen of met de vrije gewichten.  Lees meer...
nieuws foto

Groepslessen en lesrooster

Bij HAN SENECA Fitness kun je terecht voor spannende, dynamische groepslessen. Met de verschillende lessen kun je bouwen aan jouw conditie, kracht, lenigheid en coördinatie. Bekijk hier wanneer je met welke les mee kunt doen.   Lees meer...
Afspraak maken