header-foto

Fitness

Wil jij je algehele conditie verbeteren? Enkele specifieke spiergroepen trainen? Dan ben je in de fitness van HAN SENECA aan het juiste adres. Je kunt aan je conditie werken op onze verschillende cardio apparaten en je kracht verbeteren op onze fitnesstoestellen of met de vrije gewichten.

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en doelen op het gebied van sport en gezondheid. SENECA heeft de kennis en expertise in huis om jouw gezondheidsdoelen werkelijkheid te maken. Daarom begint een fitnessabonnement bij HAN SENECA met een persoonlijke intake.

De intake

Tijdens de intake werk je samen met één van onze experts om zo tot het juiste programma te komen. Er wordt een vragenlijst ingevuld en jouw trainingsdoelen worden helder gemaakt. Aanvullend wordt er een aantal testen uitgevoerd om te kijken waar je op dat moment staat qua conditie en fitheid. Dit doen wij om eventuele risicofactoren uit te sluiten. Op deze manier weet je zeker dat je bij HAN SENECA verantwoord en veilig kan sporten. Op basis van deze intake wordt er, in overleg met jou, een trainingsprogramma gemaakt waarmee je aan de slag kan. Gezondheid op maat!

De eerste training en jouw persoonlijke schema

Na de intake maak je een afspraak voor jouw eerste training. Tijdens deze training ga je samen met één van onze mensen aan de slag om op gang te komen en ervoor te zorgen dat je een goede start maakt met het programma.

Hierna kun je zelfstandig gaan trainen om jouw fitnessdoelen te behalen. Uiteraard zijn onze mensen altijd in de buurt om professioneel advies te geven en te helpen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Zelfstandig trainen

Nadat je een intake en eerste training heeft gehad kun je zelfstandig aan de slag met jouw persoonlijke trainingsprogramma. Er is altijd begeleiding op de trainingsvloer aanwezig, dus je kunt te allen tijde een van de instructeurs raadplegen of om advies vragen. Je kunt met jouw abonnement onbeperkt binnen de openingstijden komen trainen: zo vaak en zo lang je maar wilt of prettig vindt.

Hertest

Na 2 tot 3 maanden heb je de mogelijkheid om een hertest te doen (hier zijn géén extra kosten aan verbonden). Hierbij worden dezelfde testen als tijdens de intake nogmaals uitgevoerd en kijken we welke vooruitgang er in de afgelopen periode is geboekt. Na de evaluatie wordt het trainingsprogramma zo nodig aangepast zodat deze weer volledig bij jouw doelen aansluiten.

Openingstijden fitness

Je kunt elke dag van de week bij HAN SENECA terecht om te sporten. Wil je graag met een van de groepslessen meedoen? Kijk dan in ons groepslessenrooster.

Maandag     9.00 tot 22.00 uur
Dinsdag      

8.00 tot 22.00 uur

Woensdag   9.00 tot 22.00 uur
Donderdag  

8.00 tot 22.00 uur

Vrijdag  

9.00 tot 21.00 uur

Zaterdag  

9.00 tot 13.00 uur

Zondag   10.00 tot 14.00 uur

 

 

 

Afspraak maken