header-foto

Kinesis

Kinesis is een volledig nieuw trainingsconcept, waarbij het menselijk lichaam met zijn natuurlijke bewegingsmogelijkheden als uitgangspunt dient. Het concept is gebaseerd op functioneel bewegen en onderscheidt zich zodoende van alle andere trainingsvormen.

Het effect van Kinesis

Natuurlijke bewegingen, die in het dagelijks leven gemaakt worden, kunnen bij Kinesis onder weerstand worden uitgevoerd. Bij iedere beweging doen de elementen weerstand, balans en coördinatie op aangename wijze hun werk. Kinesis wordt daardoor een geheel nieuwe beleving. Het resultaat: je wordt sterker, stabieler en flexibeler, maar ook de zintuiglijk-lichamelijke waarneming en behendigheid gaan vooruit.

Voor wie is Kinesis?

Kinesis is geschikt voor iedereen en kan beoefend worden bij tal van doelstellingen. U kunt het zien als een algemeen gezondheidsbevorderende training, maar ook topsport ondersteuning en oefentherapeutische trainingen komen uitstekend tot hun recht.

HAN SENECA heeft een Kinesis trainer beschikbaar, die u zal bijstaan in het ondergaan van deze nieuwe ervaring. Kinesis maakt onderdeel uit van de HAN SENECA groepslessen.

Afspraak maken