header-foto

Health Checks

Krijg inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit met de Health Check bij HAN SENECA. Door middel van een vragenlijst en enkele fysieke testen maken wij een persoonlijk rapport met adviezen voor jou op maat. Ben jij ook nieuwsgierig hoe jij er voor staat?

Kom er achter hoe gezond en vitaal je bent door een Health Check uit te laten voeren bij HAN SENECA. Met de Health Check testen we door middel van een vragenlijst en enkele fysieke testen jouw vitaliteit en gezondheid. De resultaten krijg je in een overzichtelijk rapport met een aantal adviezen om jouw gezondheid op peil te houden of direct aan de slag te gaan om dit te verbeteren. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan kan HAN SENECA je daar uiteraard bij helpen. Een Health Check is

  • Persoonlijk en anoniem
  • Een compleet inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit
  • Klaar in slechts 20 minuten

HR Vitaliteit

Vanuit HR Vitaliteit wordt het de HAN medewerker mogelijk gemaakt om een keer per jaar gratis deel te nemen aan de Health Check. De HAN geeft namelijk om de gezondheid van haar medewerkers. Hier hoort ook het eigen inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit bij. De HAN of jouw leidinggevende krijgen geen inzicht in jouw gegevens, deze zijn alleen voor jou bestemd.

Ben je geen medewerker van de HAN, maar ben je toch nieuwsgierig naar jou gezondheid? Mail ons gerust op seneca@han.nl.

De gelden binnen de decentrale arbeidsvoorwaardenmiddelen zijn opnieuw verdeeld waarbij er geen budget meer is vrijgemaakt voor de gratis Health Check voor medewerkers. Hierdoor is het per 1 maart 2020 niet meer mogelijk om als HAN medewerker een gratis Health Check bij HAN SENECA te laten uitvoeren.

Wil je toch een Health Check laten uitvoeren? Mail seneca@han.nl voor de mogelijkheden.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar seneca@han.nl. Na jouw aanmelding ontvang je een e-mail met een link naar de vragenlijst. Zodra je deze ingevuld hebt kun je zelf een datum en tijdstip kiezen waarop je de Health Check wilt laten uitvoeren.

Heb je dit jaar al een Health Check laten uitvoeren? Wij nodigen jou volgend jaar weer uit voor de Health Check!

De Health Check vindt plaats tijdens kantooruren. Overleg altijd even met jouw leidinggevende of je de check kunt laten uitvoeren onder werktijd.

Afspraak maken