header-foto

Paramedisch centrum

Het paramedische centrum van HAN SENECA biedt studenten en medewerkers van de HAN met dreigende en reeds aanwezige lichamelijke klachten behandelingen aan op het gebied van Ergotherapie (werkplekonderzoek), Fysiotherapie, Logopedie en Voeding & Diëtetiek.

Het paramedisch centrum is primair opgezet om studenten de mogelijkheid te geven om in een vroeg stadium van hun studie, echte cliënten te zien, te behandelen en te begeleiden onder supervisie van een docent. Dit allemaal binnen de muren van de opleiding in de vorm van een leer- en werkomgeving. De behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde paramedische professionals, die naast het onderwijs ook werkzaam zijn in de praktijk.

Daarnaast staat het paramedisch centrum voor een duurzame gezondheid van HAN studenten en HAN medewerkers in de (toekomstige) werksituatie en het privéleven. 

Het paramedisch centrum voldoet aan de eisen van de zorgverzekeraars om zich een eerstelijns praktijk te kunnen noemen en is gesitueerd in de C-vleugel van de HAN aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen.

Neem contact op met het paramedisch centrum

Wil je meer informatie of heb je ergens een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden.

 

Paramedisch centrum HAN SENECA

Kapittelweg 33 
6525 EN Nijmegen 
+31 24 353 12 62
Behandelcentrum.IPS@han.nl

 

Postadres

HAN SENECA

Postbus 6960
6503 GL Nijmegen

 

Voor wie?
Medewerkers en studenten van de HAN.

 

Behandeltijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur op afspraak.

Behandelingen vinden plaats in ruimte C0.27C. Meld je altijd even bij de receptie in ruimte C0.25.

Afspraak maken