header-foto

Paramedisch centrum

Natuurlijk wil HAN SENECA gezondheidsproblemen helpen voorkomen. Daarom steken we veel tijd in jouw gezondheidswens en preventie.


Het paramedische centrum van HAN SENECA biedt iedereen (studenten en medewerkers van de HAN en extern voor bewoners van Nijmegen en omgeving) met dreigende of reeds aanwezige lichamelijke klachten behandeling en begeleiding aan. Daarbij steken we extra energie in het weer zo optimaal mogelijk functioneren en we leggen ook hierbij een sterk op preventie om herhaling van problemen te voorkomen.

Je kunt bij HAN SENECA terecht voor:

  • Ergotherapie en werkplekonderzoek (op je werk of thuis)
  • Fysiotherapie 
  • Logopedie
  • Voeding- en dieetadvies

Binnen het paramedisch centrum word je begeleid door een ervaren docent/paramedicus. Bij de begeleiding zijn studenten aanwezig. Hiermee dragen wij bij aan onderwijs voor de professionals van de toekomst. Vanwege de aanwezigheid van studenten zullen wij de extra behandel-begeleidingstijd die je krijgt tijdens een consult niet in rekening brengen.


Behandeling/begeleiding vindt plaats binnen HAN Seneca in de C-vleugel van de HAN aan de Kapittelweg 33. Indien gewenst kun je ook online begeleid worden.
In sommige gevallen zullen wij je vragen deel te nemen aan praktijkgericht onderzoek. Het staat u vrij hieraan deel te nemen. Onderzoeks- en behandelgegevens kunnen anoniem verwerkt worden ten behoeve van wetenschappelijk- en praktijkgericht onderzoek. 


Het paramedisch centrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Het is raadzaam om je (aanvullende) zorgverzekering te raadplegen om te kijken voor welke vergoeding je in aanmerking komt. 


Binnen het paramedisch centrum werken wij volgens de Covid-richtlijnen van het RIVM.

 

Neem contact op met het paramedisch centrum

Wil je meer informatie of heb je ergens een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om jouw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden.

 

Paramedisch centrum HAN SENECA

Kapittelweg 33 
6525 EN Nijmegen 
+31 24 353 12 62
seneca@han.nl

 

Postadres

HAN SENECA

Postbus 6960
6503 GL Nijmegen

 

Voor wie?

  • Medewerkers en studenten van de HAN
  • Bewoners van Nijmegen en omgeving

 

Behandel-/begeleidingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur op afspraak.
Behandeling/begeleiding vindt plaats in ruimte C0.27C. Meld je altijd even bij de receptie van HAN Seneca in ruimte C0.25.

 

Afspraak maken