header-foto

Sport & Wellness

U bent van harte welkom om bij HAN SENECA in een open en sfeervolle omgeving uw algehele conditie te verbeteren, specifieke spiergroepen te trainen en/of uw voedingspatroon te verbeteren. Daarnaast is het ook mogelijk om in groepsverband aan uw conditie te werken: Wij bieden onder andere Pilates, Total Body Workout, Yoga en Spinning aan. U traint op muziek en onder professionele begeleiding, uw hele lichaam.

Fitness abonnement bij HAN SENECA

Een fitness abonnement bij HAN SENECA bevat de volgende onderdelen:

Intake

Uw trainingsprogramma start met een intake. Hierbij vult u een vragenformulier in en we nemen uw trainingsdoelstellingen door. Daarnaast doen we een aantal testen om zo uw belastbaarheid te bepalen en tevens mogelijke risicofactoren uit te sluiten. Op basis van de resultaten van de testgegevens uit de intake doen wij een voorstel voor een trainingsprogramma en kunt u van ons een voedingsadvies ontvangen.

Eerste training

Na afloop van de intake plannen we met u een afspraak voor een eerste training. Hierbij wordt het trainingsprogramma vastgesteld. Na de eerste training kunt u zelfstandig aan de slag.

Zelfstandig trainen

Nadat u een intake en eerste training heeft gehad kunt u zelfstandig aan de slag met uw trainingsprogramma. Er is altijd begeleiding op de trainingsvloer aanwezig, dus u kunt te allen tijde een van de instructeurs raadplegen of om advies vragen. U kunt met uw abonnement onbeperkt binnen de openingstijden komen trainen: zo vaak en zo lang u maar wilt of prettig vindt.

Hertest

Na 2 tot 3 maanden heeft u de mogelijkheid om een hertest te doen (hier zijn géén extra kosten aan verbonden). Hierbij worden dezelfde testen als tijdens de intake nogmaals uitgevoerd en kijken we welke vooruitgang u in de afgelopen periode heeft geboekt, wordt de training geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar seneca@han.nl voor het inplannen van een intake of het aanvragen van vrijblijvende informatie. U kunt ook telefonisch contact opnemen met (024) 353 1262 of (024) 353 1182. 

HAN SENECA is aangesloten bij

Afspraak maken