header-foto

Sport & Wellness

Je bent van harte welkom om bij HAN SENECA in een open en sfeervolle omgeving jouw algehele conditie te verbeteren, specifieke spiergroepen te trainen en/of jouw voedingspatroon te verbeteren. Daarnaast is het ook mogelijk om in groepsverband aan uw conditie te werken: Wij bieden onder andere Pilates, Total Body Workout, Yoga en Spinning aan. Je traint op muziek en onder professionele begeleiding, jouw hele lichaam.

Fitness abonnement bij HAN SENECA

Een fitness abonnement bij HAN SENECA bevat de volgende onderdelen:

Intake

Jouw trainingsprogramma start met een intake. Hierbij vul je een vragenformulier in en nemen we jouw trainingsdoelstellingen door. Daarnaast doen we een aantal testen om zo jouw belastbaarheid te bepalen en tevens mogelijke risicofactoren uit te sluiten. Op basis van de resultaten van de testgegevens uit de intake doen wij een voorstel voor een trainingsprogramma.

Eerste training

Na afloop van de intake plannen we samen een afspraak voor een eerste training. Hierbij wordt het trainingsprogramma vastgesteld. Na de eerste training kun je zelfstandig aan de slag.

Zelfstandig trainen

Nadat je een intake en eerste training heeft gehad kun je zelfstandig aan de slag met jouw persoonlijke trainingsprogramma. Er is altijd begeleiding op de trainingsvloer aanwezig, dus je kunt te allen tijde een van de instructeurs raadplegen of om advies vragen. Je kunt met jouw abonnement onbeperkt binnen de openingstijden komen trainen: zo vaak en zo lang je maar wilt of prettig vindt.

Hertest

Na 2 tot 3 maanden heb je de mogelijkheid om een hertest te doen (hier zijn géén extra kosten aan verbonden). Hierbij worden dezelfde testen als tijdens de intake nogmaals uitgevoerd en kijken we welke vooruitgang er in de afgelopen periode is geboekt, wordt de training geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar seneca@han.nl voor het inplannen van een intake of het aanvragen van vrijblijvende informatie. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met (024) 353 1262. 

HAN SENECA is aangesloten bij

Afspraak maken