header-foto

Bedrijfsfitness

Hecht u veel waarde aan een goede gezondheid en fitheid van uw medewerkers en wilt u hierin investeren? En vindt u de gezondheid van uw medewerkers van cruciaal belang voor het succes van de organisatie? HAN SENECA ondersteunt en begeleidt bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van een pro-actief gezondheidsbeleid.

Speciale bedrijfsfitness-regeling voor HAN medewerkers

Voor medewerkers van de HAN is er een speciale bedrijfsfitness-regeling. Omdat de HAN fitte en vitale medewerkers erg belangrijk vindt, is er een speciale regeling met P&O getroffen. Hierdoor kunnen HAN-medewerkers kosteloos gebruik maken van het fitnessabonnement van HAN SENECA.

Voor inschrijven en een afspraak maken voor uw intake, kunt u contact opnemen met Ad Berbers (fitnesscoordinator):

  • HAN-campus Nijmegen
  • Kapittelweg 33, 6524 EJ Nijmegen
  • T: (024) 353 11 82 (vanaf 13.00u)
  • E: ad.berbers@han.nl

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

HAN SENECA is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland

Afspraak maken