header-foto

Chronisch zieken

HAN SENECA biedt diensten aan op de gebieden gezondheidsbevordering en prestatieverbetering. Voor de doelgroep ‘Chronisch Zieken’ is er daarom een project ontwikkeld met als doel de kwaliteit van het algemeen dagelijks leven te handhaven c.q. te verbeteren.

Bij HAN SENECA bestaat de mogelijkheid te sporten onder deskundige begeleiding. Het sporten vindt plaats in de fitnessruimte van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De begeleiding bestaat uit verschillende paramedici, waaronder een fysiotherapeut en een diėtist.

Persoonlijk fitnessprogramma

Er wordt in groepsverband gesport, maar iedereen heeft zijn persoonlijke fitnessprogramma. Dit programma wordt opgesteld aan de hand van een fysiotherapeutische intake, een conditietest en verschillende krachttesten. Het programma heeft een duur van 12 weken.

Breed aanbod en afwisseling

Om zorg te dragen voor een breed aanbod van oefeningen en afwisseling wordt er regelmatig gebruik gemaakt van de gym- en danszaal. Wanneer het weer het toelaat, worden er zelfs buitenactiviteiten georganiseerd. Verder is er na de groepslessen de mogelijkheid tot het drinken van koffie/thee.

Contact

Voor informatie en / of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met HAN SENECA via seneca@han.nl

Afspraak maken