header-foto

Tarieven HAN SENECA Fitness

Hieronder vindt u een overzicht van de kosten voor het sporten bij HAN SENECA. Voor de verschillende doelgroepen gelden verschillende tarieven. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

In de onderstaande lijst vind je de tarieven voor het sporten bij HAN SENECA.

Abonnement† † † † † † † † † Contractduur† † † † †† † † Prijs† †
Particulier 1 jaar † † †308,-
Student 1 jaar † † †209,-
VOM 1 jaar † † †229,-
Proefabonnement 1 maand † † † †29,-

Alle abonnementen geven recht tot onbeperkt gebruik van de fitness en de groepslessen tijdens openingstijen en tijdens de contractperiode.

We blijven wel gebruik maken van de Technogym TGS sleutel waarmee je kunt registreren bij binnenkomst. De borg voor deze sleutel blijft 20,-

Gratis voor HAN-medewerkers*

HAN medewerkers kunnen kosteloos onbeperkt sporten in de fitnessruimte van HAN SENECA. Daarnaast mogen zij ook meedoen met de groepslessen. HAN medewerkers kunnen zich aanmelden via het online aanmeldformulier. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen stelt de diensten van HAN SENECA gratis ter beschikking voor haar medewerkers om de vitaliteit van haar mederwerkers te verhogen.

HAN studenten

Studenten van de HAN mogen onbeperkt sporten bij HAN SENECA voor 209,- per jaar. Ook kunnen zij met dit abbonement deelnemen aan de groepslessen.

Voormalig oud medewerker (VOM)

Voormalig oud medewerkers mogen tegen gereduceerd tarief sporten bij HAN SENECA. Wij bieden een† abonnement aan voor 1 jaar sporten bij HAN SENECA. De kosten hiervan zijn 229,-. Daarbij moet je aan kunnen tonen dat je lid ben van de VOM.

Topsporters

Topsporters (Talent, Topsportgelderland, A-status etc) kunnen gratis gebruik maken van de sport faciliteiten bij HAN SENECA.

Aanmelden voor HAN SENECA fitness in Nijmegen

Wil je fitnessen bij HAN SENECA of meedoen aan onze groepslessen? Studenten van de HAN en particulieren kunnen zich aanmelden via†seneca@han.nl†of via dit contactformulier onder vermelding van 'fitness'.

Afspraak maken