Sneller Herstel
Toolbar
header foto

E-journal van Sneller Herstel

Bekijk de edities van ons e-journal. Informatie, nieuws en achtergronden van Sneller Herstel.†Boeiende verhalen, inspirerende voorbeelden en natuurlijk de laatste onderzoeksresultaten!

Vul onderaan deze pagina uw e-mailadres in voor een gratis abonnement.

E-journal 6

In E-journal 6 komen thema’s als Diagnostiek en behandeling, Zelfmanagement en revalidatie, Zorgtechnologie, Preventie en de nieuwe zorgprofessional aan bod. Verder een artikel over Ergotherapierichtlijn MS, het voorkomen van longontstekingen, het betrekken van revalidaten bij onderzoek en zorg, competenties bij behandelen van chronische pijn, gezond en actief ouder worden, mondgezondheid van patiŽnten en een activity tracker voor een ziekenhuis.

E-journal 5

In E-journal 5 komen thema’s als Zelfmanagement, Zorgtechnologie en Preventie aan bod. Daarnaast stelt Judith Smit, directeur Instituut voor Paramedische Studies, zich voor en vertelt Cornť van Asten, directeur Syntein, hoe hij het concept Positieve Gezondheid toepast in zijn dagelijkse werkzaamheden.

E-journal 4

In E-journal 4 komen thema’s als Zelfmanagement, Zorgtechnologie, Fieldlabs en de Nieuwe Zorgprofessional aan bod. Verder meer over Sneller Herstel-partner IQ Healthcare en een terugblik op het EIPEN congres.

Cover E-journal 4

E-journal 3

Actuele onderwerpen in E-journal 3. Zoals taakherschikking, diabetes,†en kleinschalig wonen. Verder meer over ons honoursprogramma en Sneller Herstel-partner Syntein.

Cover E-journal 3

E-journal 2: E-health

In† E-journal 2 †komen werkveld, HAN-ners en studenten aan het woord over e-health en e-healthtoepassingen. †En†u†leest wat onze partner Revalidatie van Radboudmc vindt van Sneller Herstel.

E-journal 1: Kennismaking

E-journal 1 presenteert verschillende aspecten van Sneller Herstel. Zoals de totstandkoming en organisatie van het expertisecentrum. Maar u leest ook over Zorgpaden en Zelfmanagement. Partner Heath Valley geeft haar visie op Sneller Herstel.