header foto

Informatie voor studenten

Je wilt dat een studie die je alles leert over de laatste stand van zaken in de zorg. Een studie die je goed voorbereidt op de arbeidsmarkt en de beroepspraktijk. Door de nauwe samenwerking van zorg- en kennisinstellingen binnen Sneller Herstel krijgen vernieuwingen in revalidatiezorg en onderzoeksresultaten snel een plaats in ons onderwijsaanbod. Je krijgt dus actuele en praktisch toepasbare kennis.

Excellentie

Foto Stoffel van Eeckhoudt-(creative-commons)

Sneller Herstel verbindt theorie en praktijk door embedded research. Daarnaast werkt Sneller Herstel aan een excellentietraject Onderzoek en bouwt het de Master Musculoskeletale Revalidatie en de Master Neurorevalidatie en Innovatie verder uit.

Onderwijspartners

De HAN-instituten voor Paramedische Studies en Verpleegkundige Studies zijn de belangrijkste onderwijspartners binnen Sneller Herstel. Met de inzet van docenten, onderzoekers én studenten vormen zij cruciale bouwstenen van Sneller Herstel. Zij brengen onderzoek en onderwijs in het werkveld en vernieuwen daarmee tegelijkertijd het onderwijs binnen de hogeschool.

Lectoraten

Een lector initieert en coördineert praktijkgericht onderzoek naar vraagstukken uit de maatschappij. Dat doet hij met een team deskundigen uit de praktijk en docenten. Hij publiceert de verkregen kennis niet alleen, maar vertaalt die ook naar onderwijs en praktische toepassingen (valorisatie). Zo is de lector de brug tussen onderwijs en praktijk.

De lectoren van Sneller Herstel werken samen met zorginstellingen en onderzoeksinstituten. Dit leidt onder meer tot uiteenlopende leertrajecten en onderzoeksprojecten bij zorgorganisaties. De samenwerking tussen zorgprofessionals, HAN-medewerkers en studenten maakt je studie extra aantrekkelijk. Hierdoor leer je meer en kun je vervolgens excelleren in je vak.

Multidisciplinair

Bij Sneller Herstel zijn diverse HAN-lectoraten betrokken, ieder met een eigen focus:

Focus op arbeidsparticipatie van de doelgroep & beleids- en organisatiekant

Lectoraat Arbeid & Gezondheid

Focus op de beleids- en organisatiekant

Lectoraat Management van Zorg & Dienstverlening