Sneller Herstel
Toolbar
header foto

Taakherschikking

Over taakherschikking is veel te doen. Taakherschikking tussen professionals, binnen en tussen disciplines. Nodig om de zorg effectief en betaalbaar te houden.

Projecten rond taakherschikking (alfabetisch gerangschikt)

DiŽtisten richten zich meer op multidisciplinaire preventieprogramma’s

De opleiding Voeding en DiŽtetiek is niet alleen zorggericht. Studenten verwerven ook overstijgende competenties, zoals ondernemerschap en projectmatig werken. Suzan de Bruijn, docent bij de opleiding Voeding en DiŽtetiek, is daar actief mee aan de slag.

Door taakherschikking werken mondhygiŽnisten meer autonoom

Om de studenten goed †voor te bereiden op de†nieuwe beroepspraktijk ontwikkelde Mondzorgkunde†het teamconcept: Vierdejaarsstudenten Mondzorgkunde en zesdejaarsstudenten Tandheelkunde werken†samen.†Zo krijgen kennis en inzicht in†elkaars professionele rol.

Snel ťn duurzaam herstellen door versterking sociale netwerken

Door al tijdens een opname sociale netwerken te versterken kun je mensen beter voorbereiden op een prettig en actief leven in de thuissituatie. Een project van†Alex de Veld en Sandra Jellema.

Waarom nemen revalidatieartsen masteropgeleide zorgverleners aan?

Medisch specialisten geven aan physician†assistants en verpleegkundig specialisten, aan te nemen om de kwaliteit van†zorg te verbeteren. Het onderzoek van†Anneke van Vught†moet uiteindelijk uitsluitsel geven of de inzet van deze professionals†het revalidatieproces versnelt.